آموزش و طرز تهیه مربای به بسیار خوشمزه و مقوی برای صبحانه
- دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۵۲ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه مربای به بسیار خوشمزه و مقوی برای صبحانه
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربای به را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه مربای به :
به :◊: 3 کیلو
شکر :◊: 2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو :◊: نصف استکان
دانه هل :◊: یک قاشق سوپخوری
(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)
طرز تهیه مربای به:
برای تهیه مربای به ابتدا به را به چهار قسمت تقسیم کنید.
برای اینکه تخم و قسمت سفت وسط به را در بیاوریم بهتر است به را پوست بکنید.
:◊: البته به را با پوست نیز مربا می کنند:◊:
به را مثل پرتقال قارچ کنید و بشورید و آن را در یک ظزف مسی سفید شده بریزید.
:◊: اگر ظرفی که در آن مربای به را درست میکیند مس سفید کرده باشد مربای به رنگ قشنگتری پیدا میکند. :◊:
به اندازه 6 لیوان آب در داخل ظرف بریزید بطوری که مقداری روی به را بگیرد.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا کمی بپزد ولی حواستان باشد که زیاد له نشود.
شکر را در داخل قابلمه بریزید و هل را هم به آن اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 ساعت اجازه دهید مربا با حرارت ملایم بجوشد.
تا زمانی که رنگ مربا قرمز شود و شربت آن غلیظ نشده اجازه دهید مربا بجوشد.
بعد از غلیظ شدن شربت مربا آب لیمو را اضافه کنید و بعد چند جوش از روی حرارت بردارید.
برای اینکه مربا خوش رنگ شود در تمام طول پخت مربا باید در ظرف بسته باشد.
اگر رنگ مربا کاملا قرمز شده بود ولی شربت آن رقیق بود آن را بردارید و روی حرارت تند بگذارید تا غلیظ شود.
برای خوشرنگ در آمدن مربای به آن را در ظرف مسی بپزید.
آموزش و طرز تهیه مربای به بسیار خوشمزه و مقوی برای صبحانه
- ۹۵/۱۲/۲۳