آموزش و طرز تهیه ترشی پوست پرتقال بسیار خوش عطر و بو
- سه شنبه, ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۰۹:۵۱ ق.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه ترشی پوست پرتقال بسیار خوش عطر و بو
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ترشی پوست پرتقال را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال :
سرکه :◊: 1 لیتر
نمک :◊: به میزان لازم
پوست پرتقال :◊: 400 گرم
فلفل :◊: به میزان لازم
پوست نارنج :◊: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی پوست پرتقال :
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه ترشی پوست پرتقال ابتدا باید پوست پرتقال یا نارنج را بدون آنکه قسمت سفیدی آن را جدا کنید
در یک قابلمه مناسب بریزید و 2 دفعه بجوشانید.
بعد از جوشاندن پوست پرتقال را در داخل آب سرد بریزید و به مدت 24 ساعت اجازه دهید در آب باشد تا تلخیش گرفته شود.
در مدتی که پوست پرتقال در آب سرد هست چند بار آب آن را عوض کنید.
برای اینکه رطوبت پوست ها از بین برود انها را روی یک پارچه پهن کنید و بعد از خشک شدن چرخ کنید.
سرکه را به اندازه ای روی پوست پرتقال ها بریزید تا یک مقدار روی آنها ا بگیرد و بگذارید مقداری بجوشد تا سرکه خوب به خورد پوست ها برود.
اجازه دهید سرکه مقدار کمی غلیظ شود.یک مقدار کم بسته به سلیقه خود نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم ،
در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می نمائیم و می جوشانیم .
آموزش و طرز تهیه ترشی پوست پرتقال بسیار خوش عطر و بو
- ۹۵/۱۲/۲۴