طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و خوش رنگ در خانه
- سه شنبه, ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۰۹:۴۷ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و خوش رنگ در خانه
در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربا هویج را آماده کرده ایم.
انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد
مواد لازم برای تهیه مربا هویج
هویج :◊: 1 کیلو گرم
شکر :◊: 1 کیلوگرم
گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری
آب :◊: 2 لیوان
هل :◊: مقداری
خلال پسته (در صورت تمایل) :◊: مقداری
طرز تهیه مربا هویج
هویج ها را از شب قبل(12 ساعت قبل از پخت) پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه لعابی بریزید.
:◊:بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهیه کنیم و از قاشق چوبى استفاده کنیم:◊:
داخل آن دانه های هل را بریزید و روى آن شکر ریخته و بدون اینکه آن را هم بزنید درب قابلمه را بگذارید و آن را کنار بگذارید تا زمان پخت .
12 ساعت بعد قابلمه را روى حرارت ملایم بگذارید و آب را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید شکر آهسته آهسته ذوب شود و هویج بپزد.
آبلیمو و گلاب را به هویج اضافه و مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد.
:◊:حرارت باید خیلی ملایم باشد:◊:
:◊:در صورتى که مرباى هویج با حرات کم و یکنواخت پخته شود شکرک نخواهد زد:◊:
برای این که بفهمید شربت مربا شما قوام پیدا کرده است مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ،
اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است
مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید .
پس از اینکه مربا سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
عواملی که باعث کپک زدن مربا شما می شود:
-اگر شکر مربا کم باشد
-اگر هویج خوب پخته نشود
-اگر شربت مربا خوب قوام پیدا نکرده باشد
:◊:هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند:◊:
اگر مربا شما شکرک زد :
اگر شکرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهید با 100 میلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقیقه جوشانده و از روى حرارت بردارید .
بعد از اینکه خنک شد در ظرف ریخته و کنار بگذارید .
دلیل شکرک زدن مربا :
این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند.
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه و خوش رنگ در خانه
- ۹۵/۱۲/۲۴