آموزش و طرز تهیه پته مرغ بسیار لذیذ و عالی با سیر و فلفل دلمه ای
- شنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه پته مرغ بسیار لذیذ و عالی با سیر و فلفل دلمه ای
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما همراهان گرامی طرز تهیه پته مرغ را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع مرغ در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه پته مرغ :
سینه مرغ چرخ شده :◊: 500 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده :◊: 1 عدد
سیر خرد شده :◊: 4 حبه
برگ گشنیز خرد شده :◊: نصف لیوان
فلفل تند خرد شده :◊: 2 عدد
تخم مرغ :◊: 1 عدد
مغز نان باگت :◊: 1/5 لیوان
پوست لیمو رنده شده :◊: 2 قاشق مربا خوری
پیازچه خرد شده :◊: 4 قاشق غذا خوری
نمک :◊: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن :◊: به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی :◊: به مقدار لازم
آب لیمو :◊: به مقدار لازم
طرز تهیه پته مرغ :
برای تهیه پته مرغ ابتدا باید سینه مرغ،فلفل،سیر،برگ گشنیز و خرده های داخل نان باگت را در با 1 عدد تخم مرغ
در داخل میکسر بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
زمانی که مواد بالا کاملا با هم مخلوط شدند پیازچه،پوست لیمو رنده شده و نمک را هم به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای اینکه مواد به دستتان نچسبد مقداری آرد به دستتان بزنید.
مقداری از مواد مخلوط شده را برداشته و همانند توپ گرد کنید در روغن داخل تابه ای مناسب سرخ کنید.
سس گوجه فرنگی،آب لیمو،سیر و فلفل قرمز تند را با هم مخلوط کنید تا سس مورد نظر این غذا بدست آید.
بعد از اینکه تمام مواد را سرخ کردید زمانی که خواستید آن را میل کنید مقداری از این سس را روی آن بریزید.
آموزش و طرز تهیه پته مرغ بسیار لذیذ و عالی با سیر و فلفل دلمه ای
- ۹۵/۱۲/۲۱