آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه
- شنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما همراهان عزیز طرز تهیه خورش کنگر را آماده کرده ایم.
انواع خورش در سایت انسان شاد.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه خورش کنگر :
سینه یا ران مرغ :◊: سه عدد
پیاز ریزشده :◊: یک پیمانه
کنگر پاک شده :◊: 500 گرم
روغن :◊: 2/3 پیمانه
زردچوبه :◊: نصف قاشق مرباخوری
آب لیموترش :◊: دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی :◊: سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :◊: به میزان لازم
زعفران دمکرده :◊: یک قاشق سوپخوری
برای تهیه خورش کنگر ابتدا باید مرغ ها را خوب پاک کرده و شسته.
::برای تهیه خورش کنگر میتوان از گوشت قرمز نیز استفاده کرد که به سلیقه شما بستگی دارد.::
نصفی از پیاز ها را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
زمانی که پیاز طلایی شد مرغ را به آن اضافه کنید و تفت میدهیم تا مرغ ها نیز طلایی شوند.
زرد چوبه را در ظرف حاوی مرغ میریزیم و به مقدار 4 لیوان آب برای پخته شدن مرغ به ان اضافه میکنیم.
حال کنگر ها را خوب پاک کنید و تیغ های آن را با قاچو ببرید و سپس داخل آب سرد بریزید و به آن یک قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش اضافه کنید تا کنگر ها سیاه نشوند.
کنگرها را که پاک کردید به اندازه دلخواه ببرید و با 4 قاشق سوپ خوری روغن تفت بدهید.
باقیه پیازها را به کنگر اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
در زمان آخر پخت مرغ کنگر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملا پخته شود و جا بیوفتد.
در آخر نمک،زعفران و کمی آب لیمو داخل خورش بریزید.
اکنون خورش کنگر شما آماده میل کردن است.
آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه
- ۹۵/۱۲/۲۱