آموزش و طرز تهیه خورش هویج و آلو بسیار خوشمزه و فوق العاده
- شنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه خورش هویج و آلو بسیار خوشمزه و فوق العاده
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه خورش هویج و آلو را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه خورش هویج و آلو :
گوشت گوسفندی :◊: 300 گرم
آلو زرد :◊: 200 گرم
هویج :◊: 500 گرم
زعفران دم کرده :◊: 2 قاشق مربا خوری
آب :◊: 5 پیمانه
روغن :◊: 4 قاشق سوپ خوری
پیاز :◊: 2 عدد
آب لیمو ترش :◊: 3 قاشق سوپ خوری
شکر :◊: 1 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی :◊: نصف قاشق سوپ خوری
فلفل،نمک،زرد چوبه :◊: به میزان لازم
طرز تهیه خورش هویج و آلو :
برای تهیه خورش هویج ابتدا باید یکیاز پیاز ها را پوست کنده و بعد از شستن به شکل نگینی خرد کنید.
بعد از خردکردن پیاز در یک تابه مناسب نیمی از روغن را ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.
گوشت گوسفندی را تمیز کرده و بصورت مکعب های کوچک ببرید و به پیاز داغ در تابه اضافه کنید و تفت بدهید.
حال زمان اضافه کردن نمک،فلفل و زرد چوبه میباشد.
بعد از اضافه کردن مواد بالا مقدار 4 پیمانه آب نیز به بقیه مواد اضافه کنید و
اجازه دهید خورش قل بخورد تا زمانی که آب آن به اندازه چند قاشق برسد.
پیاز دیگری را هم پوست گرفته و نگینی خرد کنید و با روغن تفت بدهید.
سپس هویج ها را خلالی کرده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید،شکر را هم اضافه کنید و بگذارید تا سرخ شود.
در این هنگام مخلوط پیاز و هویج را هم به گوشت اضافه کنید.
:◊: دقت داشته باشید برای اینکه هویج ها خرد نشوند نباید زیاد آنها را با قاشق هم زد چون با خرد شدن هویج ها خورش شکل نامناسبی پیدا میکند. :◊:
رب گوجه فرنگی را در 1 پیمانه آب باقی مانده حل کنید و زعفران را هم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اکنون سس بدست آمده را به گوشت و هویج اضافه کنید.
آلو ها را باید از قبل بخیسانیم.
حال آلوها را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم و کم به مدت 45 دقیقه روی گاز بجوشد تا هویج ها کاملا بپزند
و خورش حسابی جا بیوفتد.
در آخرین مرحله از فرایند پخت خورش نوبت به اضافه کردن آب لیمو ترش میرسد.
آب لیمو ترش را اضافه کنید و خورش را با پلو زعفرانی نوش جان کنید.
آموزش و طرز تهیه خورش هویج و آلو بسیار خوشمزه و فوق العاده
- ۹۵/۱۲/۲۱