آموزش و طرز تهیه خورش ناز خاتون خیلی خوش طعم و خوشمزه
- شنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه خورش ناز خاتون خیلی خوش طعم و خوشمزه
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش ناز خاتون را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع خورش در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهبه خورش ناز خاتون :
گوشت مغز ران :◊: 1 کیلو
نعناع و جعفری :◊: نیم کیلو
بادمجان قلمی و زیر :◊: 6 عدد
آبغوره 3 :◊: قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :◊: به میزان لازم
طرز تهیه خورش ناز خاتون :
برای تهیه خورش ناز خاتون ابتدا باید گوشت را تکه تکه کنید و خوی بشورید.
بعد از خرد کردن و شستن گوشت آن را با دو لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید و بگذارید تا بپزد.
سبزی را هم تمیز کنید و بشورید.
آب سبزی را کاملا بگیرید و سبزی را بصورت ریز خرد کنید.
دریک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و سبزی را در آن سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن سبزی آن را به گوشت اضافه کنید تا سبزی هم خوب پخته شود.
آبغوره،نمک و فلفل را هم به گوشت و سبزی اضافه کنید.
اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد.
بادمجان ها را پوست بکنید و با روغن بسیار زیاد سرخ کنید تا بادمجان ها حسابی مغز پخت شوند.
بعد از اینکه سبزی و گوشت خوب پخته شدند بادمجان های سرخ شده را روی آنها بچینید و بگذارید دم بکشد.
برای جا افتادن کامل خورش ما به نیم ساعت وقت نیاز داریم.
بعد از نیم ساعت خورش را در دیس بکشیدو سرو کنید.
خواص غوره :
غوره حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .
آبغوره تقویت کننده کبد است .
برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره قرقره کنید .
آموزش و طرز تهیه خورش ناز خاتون خیلی خوش طعم و خوشمزه
- ۹۵/۱۲/۲۱