تفریحی

بایگانی

طرز تهیه رب انار ترش و خوشمزه در منزل با روشی آسان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه رب انار را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه رب انار,رب انار,روش تهیه رب انار,رب,انار


رب انار که به عنوان چاشنی غذا و افزودنی استفاده می‌شود، از جوشاندن و غلیظ کردن آب انار به دست می‌آید.

این رب در تهیه غذاهایی مانند فسنجان، اکبر جوجه و شامی‌کباب لرستانی کاربرد دارد.

برای تهیه رب انار اگر دانه‌های انار تحت فشار بیش از حد قرار گیرند، آب انار تلخ می‌شود.

در روش سنتی تولید رب انار در ایران، پس از آب‌گیری انار، آب آن را در ظرف‌های مسی ریخته و ساعت‌ها می‌جوشاندند تا به غلظت عسل برسد.

امروزه رب انار به روش صنعتی نیز تهیه می‌شود و مدت زمان گرمادادن آب انار در این روش کمتر از روش سنتی است.

رب انار از سوغاتی های شهر ساوه محسوب می‌شود.

طرز تهیه رب انار,رب انار,روش تهیه رب انار,رب,انار

مواد لازم برای تهیه رب انار

انار :◊: 8 کیلوگرم

آب :◊: 3 لیوان

نمک :◊: 1 قاشق غذاخوری

:◊:در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر 8کیلوگرم انار، 1کیلوگرم رب انار حاصل می شود :◊:

طرز تهیه رب انار.روش اول

  پوست انار ها را بگیرید و آنها را دانه دانه کنید.

:◊: سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد :◊:

در قابلمه بزرگی، دانه های انار را همراه با آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را زیاد تا آب به جوش بیاید.

سپس شعله را کم کنید و

هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه ها سعی کنید آب دانه ها کاملا گرفته شود.

:◊:در حین جوشیدن،با گوشتکوب دانه ها را در قابلمه فشار دهید تا آب از دانه انار خارج شود :◊:

نظرات  (۱)

تشکر از مطلب خوبتون.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی