طرز تهیه سس قارچ مخصوص با خامه برای پاستا و ساندویچ
- دوشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۱۷ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه سس قارچ مخصوص برای پاستا و ساندویچ
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سس قارچ را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع سالاد و سس در سایت انسان شاد.
سس قارچ یکی از مطلوبترین سسها برای سرو با انواع استیک مرغ ، استیک گوشت ، استیک ماهی و سیب زمینی پخته میباشد.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ :
قارچ :◊: نیم کیلو گرم
پیاز :◊: 1 عدد
سیر :◊: 2 حبه
خامه :◊: 1 پیمانه
ماست :◊: 2 قاشق غذا خوری
روغن :◊: 2 قاشق غذا خوری
آویشن،نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم
طرز تهیه سس قارچ :
برای تهیه سس قارچ ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریزخرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
قارچها را بشورید و ریز خرد کنید.
:◊: قارچ ها را ورقه ورقه هم میتوانید بکنید :◊:
قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب انها کشیده شود.
:◊: برای تفت دادن قارچ حرارت باید زیاد باشد تا قارچ ها زیاد آب نندازند :◊:
سیر ها را هم ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید.
آویشن،نمک و فلفل را اضافه کنید و زیر تابه را خاموش کنید.
قارچ های سرخ شده ، ماست ، نمک و 2/3 خامه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.