تفریحی

بایگانی

طرز تهیه خورش کاری خیلی خوشمزه با مرغ و گوشت

طرز تهیه خورش کاری خیلی خوشمزه با مرغ و گوشت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه خورشت کاری را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد


خورش کاری,خورشت کاری,طرز تهیه خورشت کاری,طرز تهیه خورش کاری,خورش,خورشت

کاری، ادویه‌ای است که معمولاً در آشپزی هندی کاربرد دارد و معمولاً ترکیب چند پودر یا ادویه دیگر است.

پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می‌شود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛

اما به طور کلی می‌توان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.

اما عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه‌است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌ العاده آن می‌شود.

پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتی‌اکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت کاری

گوشت گاو یا گوساله خرد شده :◊: 1 کیلو گرم

:◊: به جای گوشت می توانید از سینه مرغ استفاده کنید.

سینه مرغ را سرخ کنید و روی پیاز قرار دهید

اگر از مرغ استفاده کرید چند عدد قارچ هم به خورش اضافه کنید :◊:

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 4 حبه

طرز تهیه ادویه کاری در سایت انسان شاد

خورش کاری,خورشت کاری,طرز تهیه خورشت کاری,طرز تهیه خورش کاری,خورش,خورشت

طرز تهیه خورشت کاری

پیاز را ریز خرد کنید و درون تابه بریزد کمی روغن زیتون اضافه کمنید.

شعله را روی حرارت متوسط بگذارید.

پیاز ها را با روغن زیتون تفت دهید تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.

سیر ها را هم رنده کنید و خیلی کم با پیاز تفت دهید.

:◊: سیر را نباید زیاد تفت داد چون سریع می سوزد :◊:

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی