طرز تهیه خورش کاری خیلی خوشمزه با مرغ و گوشت
- جمعه, ۱۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه خورش کاری خیلی خوشمزه با مرغ و گوشت
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه خورشت کاری را آماده کرده ایم
آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد
کاری، ادویهای است که معمولاً در آشپزی هندی کاربرد دارد و معمولاً ترکیب چند پودر یا ادویه دیگر است.
پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته میشود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛
اما به طور کلی میتوان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.
اما عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبهاست که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق العاده آن میشود.
پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتیاکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل میشود.
مواد لازم برای تهیه خورشت کاری
گوشت گاو یا گوساله خرد شده :◊: 1 کیلو گرم
:◊: به جای گوشت می توانید از سینه مرغ استفاده کنید.
سینه مرغ را سرخ کنید و روی پیاز قرار دهید
اگر از مرغ استفاده کرید چند عدد قارچ هم به خورش اضافه کنید :◊:
پیاز :◊: 1 عدد
سیر :◊: 4 حبه
طرز تهیه ادویه کاری در سایت انسان شاد
طرز تهیه خورشت کاری
پیاز را ریز خرد کنید و درون تابه بریزد کمی روغن زیتون اضافه کمنید.
شعله را روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز ها را با روغن زیتون تفت دهید تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.
سیر ها را هم رنده کنید و خیلی کم با پیاز تفت دهید.
:◊: سیر را نباید زیاد تفت داد چون سریع می سوزد :◊:

