تفریحی

بایگانی

 

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرزتهیه فالوده شیرازی را آماده کرده ایم.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد

طرز تهیه فالوده,فالوده شیرازی,فالوده

فالوده یا پالوده از خوردنی‌های ایرانی و از نوع دسر است.

فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.

فالوده شیراز، کرمان و یزد معروف است.

فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو، عرقیاتی چون نسترن و یا شربت آلبالو و پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.

فالوده از نوع شیرازیش در ایران و دیگر کشورها بیشتر از انواع دیگر مصرف دارد و

در بسیاری از بستنی فروشی‌های سنتی به فروش می‌رسد و

عبارت از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده و مخلفات که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌شد،

اما امروز با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌هایی با سرعت بسیار زیادتر و راحت تر تهیه می‌شود.

فالوده یزدی نیز از طرفداران خاص خود برخوردار است.

آب :◊: 2 لیوان

شکر :◊: 2 لیوان

گلاب :◊: 1/4 لیوان

نودل چینی :◊: 100 گرم

طرزتهیه فالوده شیرازی

برای تهیه فالوده شیرازی ابتدا باید در یک قابلمه مناسب شکر و آب را ریخته و آن را روی حرارت بگذارید.

شکر را در داخل قابلمه هم زده تا کاملا در آب حل شود و شربت غلیظی بدست آید.

بعد از بدست آمدن شربت آن را کنار گذاشته تا خنک شود و سپس گلاب را به آن اضافه کنید.

مایه را در داخل یک ظرف فلزی بریزید و به مدت 4 یا 5 ساعت در داخل یخچال فریزر قرار دهید تا ببند و یخی شود.

رشته چینی ها را از بسته بندی در بیاورید و برای نرم شدن آنها را به مدت 15 دقیقه در آب با حرارت ملایم بریزید.

بعد از اینکه رشته ها نرم شدند آن ها را در آب کش یریزید و با آب سرد آب کشی کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خارج شود.

شیره فالوده را(همان مخلوط آب،شکر و گلاب) را بعد از مدت معین از فریزر خارج کرده و با قاشق هم بزنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی