تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه باقالی خشک بسیار خوشمزه مخصوص روزهای سرد زمستان

طرز تهیه باقالی,باقالی,روش تهیه باقالی

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه باقالی را برای شما عزیزان و همراهان تدارک دیده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه باقالی

باقالی تازه :◊: 4 کیلو گرم

:◊: اگر از باقالی خشک استفاده میکنید 250 گرم کافیست :◊:

خلواش خشک یا نعنای خشک :◊:3 قاشق غذاخوری

:◊: خلواش،نوعی نعنا محسوب میشود که قسمتی از آن رنگی بنفش مایل به سرخ دارد. :◊:

طرز تهیه باقالی


حتما همه شما تا الان یک بار باقالی را از بیرون منزل تهیه کرده اید و نوش جان کردید.

این روش درست کردن باقالی یک مقدار متقاوت است.

ابتدا برای تهیه باقالی پوست باقالی ها را گرفته.

:◊: اگر از باقالی خشک استفاده میکنید آن را به مدت یک روز در آب سرد بگذارید. :◊:

بعد از اینکه باقالی را شستید در یک ظرف بزرگ که بشود دو برابر حجم باقالی ها آب ریخت و

باقالی ها را رو بریزید و دو برابر حجم آن اب بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط بگذارید تا آب جوش شود.

حواستان به جوش آمدن آب باشد که موقع جوش شدن آب احتمال سر زیر شدن آن وجود دارد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی