آموزش و طرز تهیه بادمجان ترشی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص روزهای زمستانی
- سه شنبه, ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۷ ق.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه بادمجان ترشی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص روزهای زمستانی
در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه بادمجان ترشی را برای شما آماده کرده ایم.
انواع ترشی و مربا در سایت انسان شاد.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
ترشی بادمجان از پرطرفدارترین ترشی ها به حساب می آید.
تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و چند روز بعد از درست کردن ترشی میتوانید از آن استفاده نمود.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان :
بادمجان :◊: 2 کیلو
سیر :◊: 2 بوته متوسط
فلفل شیرین سبز :◊: 10 عدد متوسط
نعنا و گشنیز :◊: هر کدام 3 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز سائیده شده :◊: 1 قاشق غذا خوری
سیاهدانه :◊: 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه ترشی بادمجون :
برای تهیه ترشی بادمجان ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست به هر شکلی که تمایل دارید خرد کنید.
بادمجان های خرد شده را در قابلمه بریزید و روی آنها سرکه انگور بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شوند.