طرز تهیه کوکو سبزی با مغز گردو و زرشک در نان تست
- چهارشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۲ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه کوکو سبزی با مغز گردو و زرشک در نان تست:
کوکو سبزی گونهای کوکو است که مواد اصلی آن تخم مرغ و سبزیهای معطری مانند تره، شوید است که گاه به سبزیها گشنیز، شنبلیله اضافه میشود.
این مواد همراه سیر و پیاز، نمک و ادویهٔ مناسب در تابه با روغن سرخ میشود.
برای تغییر طعم و خوشمزهتر شدن کوکو سبزی به مایهٔ آن گردوی خرد شده، زرشک میافزایند.
سبزیِ کوکوسبزی در مازندران شامل نعنا و پونه، جعفری، و گشنیز است.
در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه کوکو سبزی را آموزش دهیم
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی: برای 4 نفر
سبزی کوکو :◊: نیم کیلو گرم
:◊: سبزی شامل تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز می باشد :◊:
تخم مرغ :◊: 3 عدد
پیاز رنده شده :◊: 1 عدد
زرشک و مغز گردو :◊: نصف لیوان
طرز تهیه کوکو سبزی:
سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند؛ سپس ریز و یکدست خرد کنید
سبزی خرد شده را با سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید و بگذارید دمای سبزی پایین بیاید.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کنند.
نمک و فلفل و سبزی های خرد شده و زرشک ، مغز گردو را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
:◊: بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید :◊:
حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند، سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود.