طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی
- چهارشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۲ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی:
مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری:
فیله ماهی :◊: 4 عدد
:◊: سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن میتوانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید :◊:
:◊: آبششهای ماهی را نگاه کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوهای نشانه ماهی مانده است :◊:
در سایت انسان شاد میخواهیم طرز تهیه ماهی سوخاری را آموزش دهیم.
پیاز :◊: 1 عدد
آب لیمو :◊: نصف پیمانه
تخم مرغ :◊: 2 عدد
آرد سوخاری :◊: 2 پیمانه
سیر رنده شده :◊: 2 حبه
نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم
طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری:
فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.
:◊: می توانید ماهی را درسته سرخ کنید :◊:
برای مزه دار کردن ماهی ابتدا پیاز را بارنده ریز رنده کنید تا حسابی آب بندازه
بعد از یک ساعت ماهی طعم دار می شه
:◊: هر چی ماهی داخل این مواد بیشتر بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و هم موقع سرخ کردن خیلی کم بو میده :◊:
:◊: روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بدهید که این مواد حسابی به خورد ماهی برود :◊:
تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم بزنید.
ماهی رو از توی مواد در بیاورید
:◊: دقت کنید که پیاز به ماهی نچسبیده باشه :◊:
طعم دار کردن روغن سرخ کردنی:
پس
از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق
چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید.
اگر از زنجبیل تازه استفاده
می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.