تفریحی

بایگانی

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی:

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری:

فیله ماهی  :◊: 4 عدد

  :◊: سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید  :◊:

  :◊: آبشش‌های ماهی را نگاه کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوه‌ای نشانه ماهی مانده است  :◊:

در سایت انسان شاد میخواهیم طرز تهیه ماهی سوخاری را آموزش دهیم.

پیاز  :◊: 1 عدد

آب لیمو  :◊: نصف پیمانه

تخم مرغ  :◊: 2 عدد

آرد سوخاری  :◊: 2 پیمانه

سیر رنده شده  :◊: 2 حبه

نمک و فلفل سیاه  :◊: به میزان لازم

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری:

فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.

  :◊: می توانید ماهی را درسته سرخ کنید  :◊:

برای مزه دار کردن ماهی ابتدا پیاز را بارنده ریز رنده  کنید تا حسابی آب بندازه

بعد از یک ساعت ماهی طعم دار می شه

  :◊: هر چی  ماهی داخل این مواد بیشتر بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و هم موقع سرخ کردن خیلی کم بو میده  :◊:

  :◊: روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بدهید که این مواد حسابی به خورد ماهی برود  :◊:

تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم بزنید.

ماهی رو از توی مواد در بیاورید

  :◊: دقت کنید که پیاز به ماهی نچسبیده باشه  :◊:

طعم دار کردن روغن سرخ کردنی:

پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده

می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی