تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی


طرز تهیه کباب بختیاری:


طرز تهیه کباب بختیاری,روش پخت کباب بختیاری,کباب بختیاری

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله :◊: نیم کیلو گرم

فیله مرغ :◊: نیم کیلو گرم

:◊: برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد. :◊:

پیاز :◊: 1 عدد

روغن زیتون یا مایع :◊:3  قاشق سوپخوری

ماست :◊: 3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای سبز :◊: 1 عدد کوچک

طرز تهیه کباب بختیاری,روش پخت کباب بختیاری,کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری:

فیله های مرغ و گوسفند ( یا گوساله ) را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید.

 سپس پیاز ، فلفل دلمه ای خرد شدده ,زعفران دم کرده ، ماست ، روغن  و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ،

روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا گوشت کاملاً طعم دار و ترد شود.

:◊: در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد :◊:

آبلیمو ونمک  را نیم ساعت قبل از پخت به موادمان اضافه میکنیم .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی