آموزش و طرز تهیه اشکنه خیلی خوشمزه با شنبلیله
- سه شنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۰۵:۳۸ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله:
اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود.
این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. هم اکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان طرفدار زیادی دارد.
مواد اصلی اشکنه: روغن، پیاز و آب است اما در هر شهر و دیاری انواع خاصی از خوراک اشکنه وجود دارد که بستگی به فرهنگ آن منطقه و نوع سبزیجاتی که در آن ناحیه میروید، دارد.
«در سایت انسان شاد می خواهیم آموزش پخت اشکنه را بدهیم»
مواد لازم برای تهیه اشکنه:
پیاز بزرگ :◊: 1 عدد
سیر :◊: 2 حبه
تخم مرغ :◊: 4 عدد
شنبلیله خشک :◊: 1 قاشق غذاخوری
آرد :◊: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذا خوری(در صورت تمایل)
طرز تهیه اشکنه:
پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید.
هنگامیه پیازها طلایی رنگ شدند، نمک و زردچوبه و سیر خرد شده را اضافه میکنیم هنگامی که به اندازهٔ کافی تفت داده شد، آرد را نیز همراه با پیازها سرخ میکنیم.
:◊: اگر آرد این خوراک خوب پخته نشود باعث دل درد میشود :◊:
بعد رب گوجه فرنگی را نیز به همراه دیگر مواد سرخ میکنیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزد.
هنگامی که رب تغییر رنگ داد سبزی اشکنه (شنبلیله خشک )را به مواد درون ظرف اضافه میکنیم و هم میزنیم