تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه اشکنه خیلی خوشمزه با شنبلیله


آموزش و طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله:

اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود.

این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. هم اکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان طرفدار زیادی دارد.

 مواد اصلی اشکنه: روغن، پیاز و آب است اما در هر شهر و دیاری انواع خاصی از خوراک اشکنه وجود دارد که بستگی به فرهنگ آن منطقه و نوع سبزیجاتی که در آن ناحیه می‌روید، دارد.

طرز تهیه اشکنه ,روش پخت اشکنه , اشکنه با شنبلیله

«در سایت انسان شاد می خواهیم آموزش پخت اشکنه را بدهیم»

مواد لازم برای تهیه اشکنه:

پیاز بزرگ :◊: 1 عدد

سیر :◊: 2 حبه

تخم مرغ :◊: 4 عدد

شنبلیله خشک :◊: 1 قاشق غذاخوری

آرد :◊: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذا خوری(در صورت تمایل)

طرز تهیه اشکنه:

پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید.

هنگامیه پیازها طلایی رنگ شدند، نمک و زردچوبه و سیر خرد شده را اضافه می‌کنیم هنگامی که به اندازهٔ کافی تفت داده شد، آرد را نیز همراه با پیازها سرخ می‌کنیم.

:◊: اگر آرد این خوراک خوب پخته نشود باعث دل درد می‌شود :◊:

بعد رب گوجه فرنگی را نیز به همراه دیگر مواد سرخ می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا نسوزد.

هنگامی که رب تغییر رنگ داد سبزی اشکنه (شنبلیله خشک )را به مواد درون ظرف اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی