طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت عالی برای پایه
- جمعه, ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۰۵:۲۹ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت عالی برای پایه
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی
تخم مرغ :◊: 4 عدد
آرد :◊: 1 و 2/1 فنجان یا 180 گرم
شکر :◊: 4/3 فنجان + 4/1 فنجان، مجموعا 150 گرم
شیر :◊: 5 قاشق غذاخوری
روغن :◊: 5 قاشق غذاخوری
وانیل :◊: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی:
برای پخت کیک اسفنجی
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه.
سپس زردهها و سفیده تخممرغ ها را از هم جدا می کنیم. سفیدهها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و مانند کف سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.
زردهها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار بشود. حالا کم کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.