آموزش و طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ
- پنجشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۳۰ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت مرغ:
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان :
مغز گردو :◊: نیم کیلو
مرغ :◊: به مقدار لازم
پیاز :◊: دو عدد
رب انار :◊: 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورشت فسنجان :
ابتدا باید گردوها رو چند باری چرخ کنیم چون هرچی بیشتر گردو ها آسیاب بشن خورشتمون روغن بیشتری میندازه.
پیاز ها رو رنده میکنیم و در روغن کمی تفت میدهیم . بعد گردوها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت میدهیم سپس آب را اضافه میکنیم (حتما باید آب خیلی سرد باشد) و زمان میدهیم تا گردوها پخته شوند و به روغن بیفتند.