آموزش و طرز تهیه کیک پرتقالی مناسب برای عصرانه و صبحانه
- سه شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۲۵ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه کیک پرتقالی مناسب برای عصرانه و صبحانه:
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی:
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آب پرتقال :◊: نصف پیمانه
روغن مایع :◊: 1 پیمانه
شکر :◊: یک و نیم پیمانه
آرد :◊: 3 پیمانه
طرز تهیه کیک پرتقالی:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم.وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه میکنیم.
و آنقدر هم می زنیم تا حجم مایه دو برابر شود.
روغن را نیز به مواد بالا اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
بکینگ پودر و آرد را 3 مرتبه الک میکنیم و به مواد کیک مان کم کم اضافه میکنیم.
حالا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به مایه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مایه کیک ما آماده شود.
فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود .
مایه کیک را درون قالب چرب شده میریزیم و دو سوم قالب را پر میکنیم تا کیک جا برای پف کردن داشته باشد.
قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر میگذاریم تا پخته شود و روی کیک طلایی شود .
بعد از پخت کیک پرتقالی را از فر بیرون آورده و آن را با خامه تزئین میکنیم.