تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه کیک پرتقالی مناسب برای عصرانه و صبحانه:

طرز تهیه کیک پرتقالی,آموزش پخت کیک پرتقالی

آموزش آشپزی


مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی:

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آب پرتقال :◊: نصف پیمانه

روغن مایع :◊: 1 پیمانه

شکر :◊: یک و نیم پیمانه

آرد :◊: 3 پیمانه

طرز تهیه کیک پرتقالی:

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم.وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه میکنیم.

و آنقدر هم می زنیم تا حجم مایه دو برابر شود.

روغن را نیز به مواد بالا اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.

بکینگ پودر و آرد را 3 مرتبه الک میکنیم و به مواد کیک مان کم کم اضافه میکنیم.

حالا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به مایه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مایه کیک ما آماده شود.

فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود .

مایه کیک را درون قالب چرب شده میریزیم و دو سوم قالب را پر میکنیم تا کیک جا برای پف کردن داشته باشد.

 قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر میگذاریم تا پخته شود و روی کیک طلایی شود .

بعد از پخت کیک پرتقالی را از فر بیرون آورده و آن را با خامه تزئین میکنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی