تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:

:◊:این پیتزا رو به افتخار ملکه مارگریتا پختن و به همین دلیل اسمش رو بر روی این پیتزا قرار دادن :◊:

بر طبق یکی از افسانه های معاصر ، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال 1889 اختراع شد.

به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درخواست داده شد .

از میان سه نوع پیتزای تهیه شده ، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا : قرمز (گوجه)، سبز (ریحان)، سفید (موزارلا) تهیه شده بود را شدیدا ترجیح داد .

ظاهرا این نوع پیتزا پس از ملکه تحت عنوان "پیتزا مارگاریتا" نام گذاری شد .

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,روش آماده سازی پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

آموزش آشپزی

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا:

خمیر پیتزا :◊: به تعداد لازم

ریحان تازه :◊: 2 قاشق سوپخوری

سیر :◊: 2 حبه

گوجه فرنگی :◊: 3 عدد

پنیر پیتزا :◊: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا:

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,روش آماده سازی پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

ریحان ها را خوب بشویید.بعد از این که آب ریحان ها رفت آن ها را ریز و ساطوری کنید.

سیر ها را هم ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کنید و در تابه ای بریزید .

یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و اجازه دهید گوجه ها با حرارت ملایم نرم شوند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی