تفریحی

بایگانی

آموزش تهیه خورشت کرفس به همراه خواص مفید کرفس

آموزش تهیه خورشت کرفس به همراه خواص مفید کرفس:

آموزش تهیه خورشت کرفس,روش تهیه خورشت کرفس,خواص کرفس

آموزش آشپزی

خورشت کرفس یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود.

برای جا افتادن خورش کرفس زمان نسبتآ زیادی لازم است.

خواص کرفس:

طبع کرفس گرم و خشک است.

برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A است

و ساقه ی آن منبع ویتامین های B6 ,B2 ،B1، ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر،سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروری است.

:◊: کرفس سرشار از املاح و ویتامین :◊:

:◊: کرفس ؛ سرشار از ویتامین ث :◊:

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس:

سبزی خورش ( کرفس، نعناع، جعفری) :◊: 300 گرم

:◊: به اندازه ی نصف برگ های کرفسمان ، جعفری می ریزیم :◊:

:◊: به اندازه ی نصف جعفری هم ، نعنا :◊:

:◊: نعنا را زیاد نریزید چون خورشت تلخ می شود :◊:

گوشت خورشتی :◊: 500 گرم

طرز تهیه خورشت کرفس:

آموزش تهیه خورشت کرفس,روش تهیه خورشت کرفس,خواص کرفس

ابتدا  ساقه های کرفس را تمیز کنید.

ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید ، فقط ساقه های نعلی شکل پایین آن را اول بشویید و بعد یک دست و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

:◊: برای لعاب دارشدن خورشت، چند تا از لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم :◊:

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی