طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت
- يكشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۵۵ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت:
:◊:مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که در تهیه آن از گوشت مرغ استفاده میشود. :◊:
:◊:این غذا معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان یکی در نظر گرفته میشود :◊:
:◊: در قیمه بادمجان، به جای سیبزمینی سرخشده، بادمجان سرخشده گذاشته میشود :◊:

آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه خورشت مسما بادمجان: برای 4 نفر
بادمجان :◊:7 عدد
مرغ :◊: ۵۰۰ گرم
پیاز :◊:1 عدد
روغن مایع :◊:1 لیوان
رب گوجه فرنگی :◊:3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی :◊:۳ عدد
غوره :◊: 1 لیوان
طرز تهیه خورشت مسما بادمجان:
برای تهیه این غذا ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید نیم ساعت در آب نمک نگه دارید پس از خشک کردن در مقداری روغن سرخ کنید.
:◊:نگه داشتن در آب نمک به خاطر گرفتن تلخی بادمجان هاست. :◊:
مرغ ها را به قطعات متوسط خرد کنید.آنها را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف مرغ طلایی شود.