تفریحی

بایگانی

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی با برنج و نکات پخت آن

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی با برنج

حلیم بادمجان غذایی است ایرانی و از غذاهای سنتی کرمان، شیراز و اصفهان است

که با استفاده از بادمجان و گوشت (یا مرغ) پخته شده و با کشک و نان خورده می‌شود.

طرز تهیه حلیم بادمجان,آموزش پخت حلیم بادمجون,حلیم بادجون با برنج

آموزش آشپزی

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان:برای 6 نفر

بادمجان :◊: 2 کیلوگرم

برنج :◊:2 پیمانه

گوشت سردست یا گردن :◊:500 گرم

کشک :◊:1 پیمانه

پیاز :◊:2 عدد

طرز تهیه حلیم بادمجان:

برنج را از قبل کمی بخیسانید و قبل از شروع کار بگذارید با آب بپزد.

اجازه دهید تا آب برنج کاملا تمام شود. و غلیظ شود درست مانند زمانی که برای شله زرد، برنج تهیه می‌کنید.گوشت رابه همراه ۱ عدد پیاز پوست کنده و چهار قاچ شده و ادویه‌جات به صورت جداگانه بپزید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی