تفریحی

بایگانی

طرز تهیه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسیار خوشمزه :

طرز تهیه آلبالو پلو ,روش پخت آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ

آلبالو یکی از میوه‌های فصل تابستان است که هم تازه خورده می‌شود و هم از آن در تهیه انواع دسرها، شربت و شیرینی‌ها و غذاها استفاده می‌کنند .

غنی از ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین C، انواع آنتی‌اکسیدان‌، منیزیم، پتاسیم و مس است.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو: برای 4 نفر

برنج :◊: 4 پیمانه

   آلبالو :◊: نیم کیلوگرم

   شکر :◊: نیم  کیلوگرم

   سینه مرغ :◊: یک عدد

پیاز :◊: 1عدد

   چوب دارچین :◊: چند عدد

طرز تهیه آلبالو پلو :

ابتدا برنج را با آب بشویید و با نمک برای چند ساعت خیس کنید.

هسته های آلبالو را درآورده، و در ظرفی آلبالو هارا در بریزید و شکر را روی آن ها ریخته و به مدت 2ساعت بگذارید بماند. ظرف آلبالو ها را به مدت یک ربع روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید  تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

سینه مرغ را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب مرغ تمام شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی