تفریحی

بایگانی

طرز تهیه ادویه کاری و خواص ادویه کاری

طرز تهیه ادویه کاری و خواص ادویه کاری

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما روش درست کردن ادویه کاری را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه ادویه کاری,ادویه کاری,کاری,تهیه ادویه کاری

ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود،

ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.

پودر کاری مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.

عنصر اصلی ادویه کاری در تمام کشورها زردچوبه و فلفل است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ادویه کاری

زردچوبه :◊: یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه :◊: نصف قاشق چای خوری

زیره :◊: 1 قاشق چای خوری

پودر گشنیز خشک :◊: 1 قاشق چایخوری

:◊: یا تخم گشنیز 5 قاشق غذا خوری :◊:

زنجبیل :◊: نصف قاشق چایخوری

چوب دارچین :◊: 1 عدد

طرز تهیه ادویه کاری

همه ی مواد بالا را به صورت پودر در بیاورید.

سپس آن ها را با هم مخلوط کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و خیلی کم مواد مخلوط شده را تفت دهید.

ادویه را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در آن را محکم کنید و در یک جای خشک نگه داری کنید.

خواص بسیار زیاد ادویه کاری

-  برای بهبود سرماخوردگی

- کاری، ادویه ای مفید برای لاغر شدن

یکی از مواد اصلی موجود در ادویه‌های کاری، فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش می‌دهد و به سوختن کالری‌ها کمک می‌کند.

حتی نکته جالب‌تر این که این ادویه به شما کمک می‌کند که در وعده غذایی بعدی کمتر غذا بخورید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی