آموزش و طرز تهیه سس خردل بسیار خوشمزه مخصوص فلافل به 2 روش
- دوشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۲۰ ق.ظ
- ۱ نظر
آموزش و طرز تهیه سس خردل بسیار خوشمزه مخصوص فلافل به 2 روش
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه سس خردل را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع سالاد و سس در سایت انسان شاد.
سس خردل از دانه های درخت خردل درست میشود.
سس خردل که از دانه های خردل سیاه درست میشود از تند ترین سس خردل میباشد.
سس خردل به علت حرارت داشتن غذا موقع اضافه شدن بیشتر خواص خود را از دست می دهد.
سس خردل بطور چشم گیری طعم غذا را تغییر میدهد و طرفداران بی شماری در اروپا دارد.
خردل چیست؟
خردل یک نوع ادویه میباشد که از دانه های خردل بدست می آید.
سس خردل در رنگ های زرد روشن تا قهوه ای تیره متغیر است.
دانه خردل در درمان اضطراب،اختلالات روانی،اثرات تنش و افسردگی،اختلالات جنسی و بسیاری از مشکلات دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
سس خردل یکی از سس های محبوب می باشد و با ساندویچ های فلافل،همبرگرو هات داگ استفاده میشود.
انواع سس خردل :
سس خردل زرد.خردل آبجوی آمریکایی.خردل دیژون.خردل شیرین.خردل عسلی.خردل میوه ای.خردل تند.خردل ایرلندی.خردل روسی و نمونه های دیگر.
در این مطلب ما آموزش 2 نوع سس خردل را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه سس خردل با سرکه :
طرز تهیه سس خردل با سرکه:
طرز تهیه سس خردل با خامه:
پودر خردل :◊: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سس خردل با خامه:
برای تهیه سس خردل با خامه باید خامه را با پودر خردل،آبلیمو،نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
در آخر خامه را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
سس خردل با خامه را اگر هنگام تهیه غذا آماده کنید بهتر است و 3 روز بیشتر از آن نگه داری نکنید.
بهتر است سس در ظرف در بسته داخل یخچال نگه داری شود.
واردکننده اصلی سس خردل دیژون