طرز تهیه شیر موز بسیار خوشمزه و مقوی در خانه
- يكشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۲۳ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه شیرموز بسیار خوشمزه و مقوی در خانه
شیرموز یک نوشیدنی مقوی و سالم است و در تناسب اندام ، پاکسازی بدن ،تسکین اعصاب و سلامت استخوان ها و عضلات موثر است .
بر خلاف تصور افراد مصرف شیرموز موجب چاقی نمی شود.
موز میوهای است که چربی بسیار ناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمیشود
چون که کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی میشود.
مصرف شیر با آب میوه های طبیعی و یا بعضی از انواع میوه ها مثل موز و یا همراه با عسل و خرما تاثیری در کاهش جذب کلسیم شیر ندارد.
آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
خواص بی نظیر موز
موز میوه ای گرم و پر انرژیست.
ارزش غذائی آن برابر با گوشت بوده؛ اما فاقد چربی، و کلسیم آن اندک است.
مقداری مواد قندی دارد؛ بعلاوه دارای ویتامینهای B1 و B2 و PP و C است. برای اشخاصی که تازه بستر بیماری را ترک کردهاند، بسیار مفید است.
موزی که خوب روی درخت رسیده و پوست آن زرد شده باشد، بسیار مقوی است.
موز شامل مقدار زیادی قند و مواد نشاستهای و انواع متفاوت ویتامینهاست.
غلظت ویتامینهای A و C موجود در موز به بهترین وجهی برای جذب شدن در بدن آمادهاند.
موز غذای کاملی است، حتی برای بچهها و اشخاصی که مبتلا به ناراحتیهای هاضمه هستند.
در صورت خوب جویدن میتوانند از آن بخورند؛ منتها در بچههای کوچک بهتر است آن را له کنند.
موز دارای اثر آنتی اسید طبیعی در بدن است. بنابراین، خوردن موز باعث آرامش فعالیت معده می گردد.
برای غذای اشخاصی که بنا به توصیه پزشک رژیم غذایی بدون نمک دارند و همچنین اشخاصی که اوره اضافی در خون دارند، میتوانند از موز و شیر سدیم گرفته شده استفاده نمایند.
مواد لازم برای تهیه شیرموز
موز :◊: 2 عدد
:◊: موزهایی که استفاده می کنید باید کاملا سفت باشه :◊:
:◊: هرچه موزهایی که انتخاب می کنید سبزتر و سفت تر باشه نتیجه بهتره برخلاف اونچه که معمولا استفاده میشه و موزهای له شده رو استفاده میکنن :◊:
شیر :◊: 2 لیوان
شکر :◊: 2 قاشق غذاخوری
:◊: می توانید به جای شکر از مقداری خرمای بدون پوست و هسته استفاده کنید :◊:
یخ :◊: 1 لیوان
:◊: استفاده از یخ برای دادن طعم بهتر و بافت کش دار به شیر موز است و میتوانید استفاده نکنید :◊:
طرز تهیه شیرموز
موز ها را حلقه حلقه کنید و داخل مخلوط کن بریزید
سپس شیر ، خرده های یخ ،و شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید.
:◊: تمام مواد باید سرد باشند :◊:
:◊: شیرموز را پس از آماده شدن سریع مصرف کنید تا ترش نشود :◊:
شیرموز در یخچال هم فاسد می شود
وقتی که موز با شیر که یک نوشیدنی مغذی است ترکیب شود محیط مناسبی برای تغذیه و رشد باکتری ها به وجود می آید.
متاسفانه این باکتری ها سرما دوست بوده و در دمای سرد یخچال قدرت رشد داشته و در روند تکثیر خود در طولانی مدت (بیش از یک روز) سمی بیماری زا ترشح می کند.
شیرموز را به صورت بهداشتی و خانگی تهیه و بلافاصله نوش جان کنید.