تفریحی

بایگانی

طرز تهیه خورشت ماست با گوشت گوسفند.غذای اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست با گوشت گوسفند.غذای اصفهانی


خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است.

این غذا از ماست چکیده، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند.

 این خورش و غذای حلیم‌ مانند و کشسان،به صورت سرد سرو می‌شود و امروزه به عنوان دسر مصرف می‌شود.

این غذا معمولا با گوشت گردن گوسفند تهیه می‌شود اما برخی از گوشت مرغ استفاده می‌کنند.

همچنین برخی آن را با سبک هندی تهیه کرده و از نمک و فلفل استفاده می‌کنند نه شکر و گلاب.

در سبک هندی از نمک و فلفل استفاده شده و شکر و گلاب استفاده نمی‌شود.

گوشت را با روغن تفت داده و پیاز سرخ شده و نمک را به آن می‌افزایند و آب‌پز می‌کنند.

خورش ماست,خورشت ماست, طرز تهیه خورش ماست,طرز تهیه خورشت ماست

آموزش آشپزی و انواع خورشت در سایت انسان شاد

 

 مواد لازم برای تهیه خورشت ماست

گوشت گردن گوسفند (بدون چربی) :◊: 200 گرم

ماست :◊: 3 پیمانه

:◊: از ماست چکیده شیرین و نسبتا چرب باید استفاده کنیم :◊:

پیاز :◊: 1 عدد

زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد

طرز تهیه خورشت ماست

برای تهیه خورش ماست ابتدا

پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد.

هنگامی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید.

:◊: اضافه کردن نمک در ابتدای پخت باعث دیر پز شدن گوشت می شود :◊:

وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب در ظرفی خوب بکوبید.

:◊: گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید :◊:

:◊: از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود :◊:

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی