تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خمیر پیراشکی

آموزش و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خمیر پیراشکی


طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پیراشکی گوشت را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت :

مواد لازم برای تهیه 30 عدد پیراشکی گوشت میباشد.

گوشت چرخ کرده :◊: 250 گرم

قارچ :◊: نیم کیلو

زرشک :◊: دو قاشق غذاخوری

پیاز داغ :◊: سه قاشق غذاخوری

رب :◊: دو قاشق غذاخوری

خمیر آماده پیراشکی :◊: دو بسته (30 عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به مقدار لازم

آویشن و جعفری خشک :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت:

گوشت چرخ کره و پیاز داغ را در یک ظرف میریزیم و تف میدهیم.

در هنگام تفت دادن نمک،زردچوبه،فلفل و رب را به گوشت اضافه میکنیم و همچنان تفت میدهیم.

برای پخته شدن گوشتمان نصف استکان آب روی آن میریزیم و زیر اجاق را کم میکنیم تا پخته شود.

حال قارچ هایمان را شسته و در ظرفی دیگر خرد میکنیم.

به قارچ ها نمک،روغن و مقداری اب لیمو اضافه میکنیم و با حرارت بالا میپزیمشون.

برای اینکه قارچها آب نندازند آنها را با حرارت بالا میپزیم.

حالا بقیه مواد که قارچ،زرشک،جعفری و آویشن میباشند را باهم مخلوط کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم.

مایه را تا زمانی که آب آن کشیده شود روی حرارت میگذاریم.

بعد از اینکه آب گوشت چرخ کرده کلا کشیده شد مایه داخل پیراشکی آماده است.

مانند همان مایه ای که در ماکارونی استفاده می شود.

حال خمیر پیراشکی را در آورده و در داخل هر کدام از آنها یک قاشق پر مواد گوشتی میریزیم.

بعد هر دو طرف خمیر پیراشکی را روی هم قرار می دهیم و با چنگال آن را چین میدهیم.

:◊: البته خمیر را به هر صورتی که دوست دارید میتوانید در بیاورید. :◊:

حال در یک تابه روغن ریخته تا داغشود.

وقتی روغن داغ شد پیراشکی ها را داخل روغن ریخته و آنها را سرخ میکنیم.

پیراشکی گوشت خیلی راحت و زود آماده میشود.


حال اگر خمیر پیراشکی آماده ندارید به روش زیر آن را آماده کنید.
همراه انسان شاد باشید با ادامه مطلب.


مواد بازم برای تهیه خمیر پیراشکی :

آرد :◊: دو لیوان

پودر خمیر مایه :◊: یک قاشق غذاخوری

روغن جامد :◊: دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ :◊: دوعدد

نمک :◊: یک قاشق چای‌ خوری

 

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت

 طرز تهیه خمیر پیراشکی:

پودر خمیر مایه را در یک ظرف ریخته و نصف استکان آب ولرم به آن اضافه میکنیم.

خوب بهم میزنیم تا پودر در آب حل شود و خمیر را به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم.

تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید.

آرد را در یک ظرف ریخته و تخم مرغ ها و خمیر مایع و نمک را به آن اضافه کنید و مخلوطشان کیند.

بعد از کمی مخلوط کردن روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم تا یک خمیر لطیف بدست آید و به دست نچسبد.

اگر خمیر کمی شل بود میتواننید برای سفت تر شرن آن مقداری آرد بهش اضافه کنید ولی توجه کنید که آرد بیشتر از حد نباشد چون خمیر خشک میشود.

حال برای اینکه خمیر کاملا آماده شود آن را به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم مگذاریم تا ور بیاید.

خمیری که ور می آید پف کرده و پوک میشود.

حال خمیر پیراشکی شما آماده است.

طرز تهیه خمیر پیتزا

آموزش و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خمیر پیراشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی