آموزش و طرز تهیه پای سیب بسیار خوشمزه و آسان
- يكشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۲۱ ق.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه پای سیب بسیار خوشمزه و آسان
در مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پای سیب را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه پای سیب:
آرد :◊: 500 گرم
کره :◊: 250 گرم
زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد
وانیل :◊: نصف قاشق چایخوری
نمک :◊: به مقدارلازم
شکر :◊: 3 قاقش غذاخوری
شیر یا آب سرد :◊: 1 لیوان
سیب :◊: 5 عدد
دارچین :◊: 1 قاشق چایخوری
جوز هندی هندی :◊: 1.4 قاشق چایخوری
شکر :◊: نصف لیوان
کره :◊:1 قاشق غذاخوری
آبلیمو :◊: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پای سیب :
برای تهیه پای سیب ابتدا فر را روشن میکنیم و درجه حرارت آن را روی 180درجه سانتی گراد میگذاریم تا گرم شود.
قالب های مخصوص پای سیب را خوب با کره چرب میکنیم.
برای تهیه خمیر پای سیب در یک ظرف مناسب آرد،شکر،وانیل و نمک را مخلوط میکنیم.
بعد کره سفت را تکه تکه کوچک میکنیم و داخل ظرف میریزیم و آن را با بقیه مواد قاطی میکنیم.
حال زمان اضافه کردن شیر یا آب سرد می باشد.
آن را داخل طرف ریخته و خوب با بقیه مواد مخلوط میکنیم تا یک خمیر ترد به دست آید.
خمیر را در وسط ظرف برای ورز دادن جم میکنیم تا خمیر بهم نچسبد.
اگر خمیر را زیادی ور بدهید خمیر سفت میشود.
در حدی که مواد با هم قاطی شوند کافیست.
خمیرمان با به دو نیم تقسیم میکنیم.
روی سطی که میخواهید خمیر را پهن کنید ارد بپاشید تا نچسبد.
خمیر را پهن کنید تا به اندازه قالب مورد نظرتان شود.
برای این کار از وردنه استفاده کنید.
حال خمیر را طوری بردارید که پاره نشود و در قالب بگذارید.
خمیر را به خوبی در قالب پهن کنید به طوری که تمام قالب را پر کند حتی بدنه آن را.
حال زمان آماده کردن مواد داخل پای سیب میرسد.
انتدا سیب ها را پوست گرفته و به تکه های نازک برش میدهیم.
بعد با شکر،دارچین،جوز هندی،آبلیمو وکره مخلوط میکنیم.
سیب ها را روی خمیر در ظرف میریزیم.
خمیر دوم را هم خوب پهن میکنیم با وردنه.
خمیر پهن شده را به صورت نوار های باریک در میاوریم.
خمیر ها را بصورت یکی در میان روی سیب ها میگذاریم تا به حالت بافت شود.
نوارهای خمیری را به دیواره ظرف میچسبانیم و اضافه آنها را میبریم.
زرده تخم مرغ را خوب بهم میزنیم و روی خمیر ها می مالیم تا در زمان پختن طلایی شوند.
:◊: برای مالیدن زرده تخم مزغ از برس استفاده کنید.:◊:
حال ظرفمان را در فری که از قبل روشن کرده ایم تا گرم شود میگذاریم.
برای پخت شدن پای سیب زمان 30الی 40 دقیقه کافی می باشد.
وقتی روی خمیر پای سیب طلایی شد زمان در آوردن پای از فر می باشد.
آموزش پخت کیک سیب در سایت انسان شاد.