آموزش و طرز تهیه ماهی کبابی لذیذ روی منقل و خصوص مهمانی
- يكشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۲۹ ق.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه ماهی کبابی لذیذ روی منقل و خصوص مهمانی
در این مطلب از سایت انسان شاد آموزش و طرز تهیه ماهی کبابی را برای شما دوستان آماده کرده ایم.
انواع کباب در سایت انسان شاد.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
مواد لازم برای تهیه ماهی کباب:
فیله ماهی :◊: 1 کیلو
روغن مایع :◊: 1/4 پیمانه
آبلیمو :◊: 6 قاشق غذاخوری
آب پیاز :◊: 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده :◊: 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز :◊: به میزان لازم
طرز تهیه ماهی کباب :
ابتدا برای درست کردن ماهی کباب می بایست فیله های ماهی را خوب بشوریم.
بعد از شستن فلیه ها آنها را ب طور دلخواه مربع یا مستطیل میبریم.
روغن مایع و آبلیمو را در یک ظرف برزگ ریخته و مخلوط میکنیم.
سپس آب پیاز،نمک،فلفل و زعفران دم کرده را به روغن مایع و آبلیمو در ظرفمان اضافه میکنیم.
:◊: بجای زعفران میتوانیم فلفل قرمز و زرد چوبه بریزیم.:◊:
:◊: اگر دوست ندارید از آب پیاز استفاده کنید بجای آن از پودر سیر استفاده کنید.:◊:
اکنون زمان آن رسیده که تکه های ماهی را در موادمان خوابانده و زیرو رو کنیم تا ماهی خوب به مواد آغشته بشود.
حال روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و برای اینکه ماهی خوب طعم دار شود آن را به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
ذغال هایمان را آماده میکینم و ماهی ها را به سیخ میزنیم.
:◊:میتوانیم ماهی ها را در طوری کباب هم قرار بدهیم.:◊:
ماهی را روی منقل میگذاریم تا هر دو طرف ماهی برشته شود.
وقتی ماهی را از روی منقل برداشتیم کره ذوب شده را روی ماهی میمالیم با استفاده از قلم.
برای تزیین ماهی میتوانید در دیس از گوجه فرنگی،خیارشور،جعفری،لیمو و... استفاده کنید.
ماهی کباب را میتوانید با پلو میل بفرمایید.
نکاتی برای بهتر شدن طعم ماهی کباب:
1 قاقشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4 قاشق فلفل سیاه،2 قاشق چایخوری گلپر خشک را
با هم مخلوط کرده و در مواد ماهی کباب یا هر نوع کباب دیگری استفاده کنید.
بهتر است برای طعم بهتر کباب از ماهی تازه استفاده کنید.
بجایی آب لیمو میتوانید از آب نارنج نیز استفاده کنید.
حتما ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.