تفریحی

بایگانی

طرز تهیه شیرینی باقلوا سنتی و طرز تهیه شربت باقلوا

طرز تهیه شیرینی باقلوای سنتی و طرز تهیه شربت باقلوا

باقْلَوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود.

باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف همچون لوزی، مربعی و لوله‌ای

و در انواع طعم‌های پسته ای، بادامی، نارگیلی وغیره تهیه می شود.

  مواد اولیه آن هم شامل: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاکه قند، شیر، روغن می باشد.

در ایران این شیرینی در شهرهای قزوین، یزد و تبریز تهیه می‌شود.

باقلوای یاس:

در استان گیلان به سبب اینکه گل یاس به فراوانی یافت می‌شود از گل یاس برای خواباندن بادام باقلوا استفاده می‌شود.

بدین ترتیب که بادام بعد از پوست گرفتن و کاملاً خشک کردن در ظرفی قرار گرفته

و روی آن مقداری گل یاس ریخته می‌شود و در ظرف بسته می‌شود.

روز بعد یاس‌های پلاسیده برداشته شده و بجای آن یاس تازه می‌ریزند تا بادام کاملاً طعم و بوی یاس بگیرد.

بعد بادام را چرخ می‌کنند و با پودر قند مخلوط می‌نمایند و به مصرف باقلوا می‌رسانند.

این باقلوا را باقلوای یاس می‌نامند که بسیار معطر است. در این باقلوا هل بکار نمی‌رود.

باقلوای قزوین:

باقلوای قزوین از مهم‌ترین سوغاتی‌های این استان است، که به باقلوای لوزینه، باقلوای پیچ و باقلوای پرچمی معروف است.

باقلوای قزوین از سه بخش خمیر باقلوا (شامل گلاب، آب گرم، روغن جامد، آرد الک‌شده)،

مواد داخل باقلوا (شامل پودر بادام، پودر پسته، پودر قند، زعفران حل‌شده در آب و پودر هل) و

شربت باقلوا (شامل آب، شکر، گلاب، پودر قند و هل) تشکیل می‌شود.

بعد از پخته شدن باقلوا به وسیلهٔ فر، روی آن شربت باقلوا ریخته می‌شود.

طرز تهیه باقلوا,باقلوا ,شربت باقلوا

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه باقلوای سنتی را برای شما دوستان آماده کرده ایم. 

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه باقلوا

آرد سفید :◊: 2 پیمانه معادل 250 گرم

:◊: مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که بتوانید به خمیر شکل دهید

و نیازی به استفاده از آرد زیاد نیست چون باقلوا را سفت می کند :◊:

زرده تخم مرغ :◊: 3 عدد

شیر :◊: نصف لیوان

روغن مایع :◊: 1 لیوان

 بیکینگ پودر :◊: نصف قاشق چای خوری

 وانیل :◊: یک چهارم قاشق چای خوری

 گلاب :◊: 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا

شکر :◊: 1 لیوان

گلاب :◊: نصف لیوان

آب :◊: 3 لیوان

آب لیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوا,باقلوا ,شربت باقلوا

طرز تهیه باقلوا سنتی

2 عدد از زرده های تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ هم می زنیم.

:◊: یکی از زرده ها را برای آخر کار نگه می داریم :◊:

سپس شیر و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم.

:◊: کمی از روغن مایع را برای آخر کار نگه دارید :◊:

آرد و بکینگ پودر و وانیل را 3 بار با هم الک می کنیم.

پس از اینکه خوب مخلوط شدند بکینگ پودر و آرد و وانیل ر اقاشق قاشق به مواد اضافه می کنیم

تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.

و با ورز دادن خمیر را یکدست می‌کنیم.

:◊: آرد را تا اندازه ای باید اضافه کنیم که خمیر به دست نچسبد  :◊:

خمیر آماده شده را در کیسهٔ پلاستیکی ریخته و

به مدت یکی دو ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر ور بیاید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی