تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه اصفهان

طرز تهیه بریانی,بریانی,روش پخت بریانی اصفهان

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه بربانی:

گوشت سر دست گوسفند :◊: 250 گرم

  دنبه :◊: 50 گرم

  جگر سفید گوسفند :◊: 100 گرم

پیاز :◊: 2 عدد

  پودر دارچین :◊: 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :◊: 1 قاشق چایخوری

گردو ، خلال پسته و بادام :◊: مقداری

نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه :◊: مقدار لازم

طرز تهیه بریانی,بریانی,روش پخت بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی :


برای تهیه بریانی ابتدا گوشت گوسفند را همراه با,دنبه,1 عدد از پیازها,مقداری روغن مایعه و

4 لیوان آب در داخل قابلمه میریزیم تا گوشت پخته و نرم شود.

:◊: پس از اینکه گوشت ها پخته شدند مقداری آب گوشت در قابلمه می ماند. :◊:

سپس جیگر سفید را خورد میکنیم داخل قابلمه میریزیم و 2 لیوان آب,یک عدد پیاز که خرد شده ,

چند قاشق روغن و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم

و میگذاریم تا با حرارت متوسطی بپزد.

بعد از اینکه خوب پخته شد و آب آن تمام شد آن را تف میدهیم و چرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

مخلوظی که از گوشت گوسفند و دنبه درست کردیم را هم چرخ میکنیم و با کمی نعنای خشک

,زعفران دم کرده و نمک و فلفل قاطی میکنیم و همه آنها را چرخ میکنیم.

مایه بریانی را شبیه همبرگر کرده با دست و مقداری پودر دارچین,خلال پسته یا خلال بادام رو یآن میگذارید.

حال یک قابلمه را چرب میکنیم و مایع را  که شبیه همبرگر کرده ایم در داخل آن کباب میکنیم.

سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف حسابی کبابی و برشته شود.

حال آب گوشتی را که کنار گذاشته بودیم را رو نانی پاشیده و بریانی را روی آن قرار میدهیم.

جگر سفید چرخ شده,گردوی خرد شده و جعفری را برای تزیین بریانی استفاده میکنیم.

اکنون بریانی شما آماده است.

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی