طرز تهیه املت فنجانی بسیار عالی
- شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۰۶:۱۹ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه املت فنجانی بسیار عالی
املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخممرغ است.
برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره میریزند. وقتی روغن داغ شد تخممرغهای همزده شده را به آن اضافه میکنند.
گاهی املت آماده را تا میکنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار میدهند.
برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخممرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخممرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب میافزایند.
با این روش در مایع اولیه حبابهایی ایجاد میشود. چون تخممرغ به سرعت پخته میشود، حبابها درون آن حبس میشوند و بافتی نرم و سبک به املت میدهند.
دستور پخت املت در کشورهای مختلف کمی فرق دارد، مثلا املت مکزیکی کمی متفات تر از املت ایرانی میباشد.
آموزش آشپزی و انواع املت در سایت انسان شاد
مواد لازم برای تهیه املت فنجانی
گوجه فرنگی :◊: نیم کیلو گرم
تخم مرغ :◊: به تعداد گوجه هایی که دارید
پنیر پیتزا :◊: به مقدار لازم
جعفری ساطوری شده :◊: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت فنجانی
گوجه ها رو بشورید و خشک کنید.
سپس سرگوجه فرنگی ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید.
با کمک یک قاشق تخم درون گوجهفرنگیها را خارج کنید.