تفریحی

بایگانی

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و آسان برای فصل پائیز


طرز تهیه گل کلم شور:

در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته می‌شوند، شور می‌گویند.

هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعم‌دار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم‌برگ و... است. برای طعم‌دار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده می‌شود.

فصل تهیهٔ شور معمولاً بهار و تابستان است که سبزیجات تازه به فراوانی یافت می‌شود. به فرایند تهیهٔ شور در اصطلاح شور انداختن می‌گویند.

گلم کلم شور,طرز تهیه گل کلم شور ,روش درست کردن گل کلم شور

آموزش انواع ترشی و شور در سایت انسان شاد


مواد لازم برای تهیه گل کلم شور:

گل کلم :◊: 2 کیلو گرم

خیار :◊: نیم  کیلو گرم

هویج :◊: نیم کیلوگرم

سیر :◊: 2 بوته

فلفل قلمی تند :◊: 3 عدد

سبزی معطر :◊: نیم کیلو گرم

طرز تهیه گل کلم شور:

تمام سبزی ها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند.

گل کلم را به قطعات درشت خرد کنید.

:◊: خرد کردن گل کلم ها با چاقو زیبایی شور را از بین می برد :◊:

هویج را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید.

:◊: خیلی نباید ریز خرد کنید :◊:

سیرها را به حالت حبه ای مورد استفاده قرار دهید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی