طرز تهیه کوفته تبریزی و نکات مهم برای وا نرفتن کوفته
- پنجشنبه, ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۰۷:۳۳ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه کوفته تبریزی:
کوفته یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی است،
که در تهیهٔ گونههای مختلف آن سبزیهای خوشبو و گوشت قرمز استفاده میشود.
در تهیهٔ این خوراک باید دقت و ظرافت کافی نشان داد تا کوفتهها مزه واقعی خود را نگه دارند
و شکل گِرد خود را از دست ندهند.
کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و منتسب به شهر تبریز است.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی:
گوشت چرخ شده :◊: نیم کیلو گرم
:◊: بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید. :◊:
:◊: چرب بودن بیش از حد گوشت باعث وا رفتن کوفته ها می شود. :◊:
لپه :◊: 4 قاشق غذاخوری
پیاز :◊: 2 عدد
برنج :◊: 1 پیمانه
طرز تهیه کوفته تبریزی:
لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید.
برنج را نیز بپزید و آبکشی نمائید.
:◊: پختن کامل لپه و برنج باعث وا رفتن کوفته می شود :◊:
بعد از اینکه نیم پز شدن با ته لیوان یا گوشت کوب اون ها رو نیم کوب کنید.
در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده،
برای تهیه سس کوفته یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم.