تفریحی

بایگانی

طرز تهیه کوفته تبریزی و نکات مهم برای وا نرفتن کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی:

کوفته یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی است،

که در تهیهٔ گونه‌های مختلف آن سبزی‌های خوشبو و گوشت قرمز استفاده می‌شود.

در تهیهٔ این خوراک باید دقت و ظرافت کافی نشان داد تا کوفته‌ها مزه واقعی خود را نگه دارند

و شکل گِرد خود را از دست ندهند.

کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و منتسب به شهر تبریز است.

کوفته تبریزی،طرز تهیه کوفته تبریزی،روش پخت کوفته تبریزی

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی:

گوشت چرخ‌ شده :◊: نیم کیلو گرم

:◊: بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید. :◊:

:◊: چرب بودن بیش از حد گوشت باعث وا رفتن کوفته ها می شود. :◊:

 لپه :◊: 4 قاشق غذاخوری

پیاز :◊: 2 عدد

برنج :◊: 1 پیمانه 

سبزی کوفته :◊: 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته تبریزی:

لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید.

برنج را نیز بپزید و آبکشی نمائید.

:◊: پختن کامل لپه و برنج باعث وا رفتن کوفته می شود :◊:

بعد از اینکه نیم پز شدن با ته لیوان یا گوشت کوب اون ها رو نیم کوب کنید.

در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده،

برای تهیه سس کوفته یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی