طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه
- چهارشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۳ ق.ظ
- ۰ نظر
طرزتهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه:
کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است
و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به طور معمول استفاده میشود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست میشود.
در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده را آموزش دهیم
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ:
سینه مرغ :◊: یک عدد
تخم مرغ :◊: 3عدد
پیاز :◊: 1 عدد
طرز تهیه کوکوی مرغ:
مرغ را با کمی آب و پیازآب پز کنید و پس از خنک شدن به کمک رنده ریز و یا غذاساز ریز خرد کنید.
:◊: یا مرغ را ریش ریش کنید :◊:
:◊: مرغ هرچی ریزتر بشه خوشمزه تر میشه. چون تخم مرغ ها به داخل بافت گوشت مرغ نفوذ میکنند و هم باعث میشه خوشمزه تر بشه. :◊:
پیاز های رنده شده ,نمک و فلفل و زردچوبه را هم به مرغ اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را هم بر روی مرغ ها بشکنید و خوب هم بزنید.
:◊: مواد مخلوط شده باید شل باشه. منظورم اینه که نسبت مرغ و تخم مرغ باید کمی مایعی مانند باشه :◊:
مقدار کمی روغن در تابه میریزیم و میذاریم داغ شه. مواد رو در تابه میریزیم و با شعله متوسط میذاریم تا تخم مرغ ها بپزه. در تابه رو هم باید بذاریم. حدود ده دقیقه بعد اگر زیر کوکو سرخ شده بود، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم سرخ شه.