طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی
- چهارشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۴ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی:
زیتون پَرورده، گونهای خوراک تهیهشده از زیتون و مواد دیگر است.
زیتون پرورده ویژه استان های گیلان و زنجان و علی الخصوص شهرستان های رودبار زیتون و طارم می باشد.در گیلان از زیتون پرورده بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده میکنند.
در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه زیتون پرورده را آموزش دهیم:
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده:
زیتون سبز بی هسته :◊: نیم کیلو گرم
:◊: اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید :◊:
:◊: اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن ها گرفته شود :◊:
رب انار :◊: یک فنجان
آب انار :◊: 2 قاشق غذا خوری
:◊: اگررب انارشما ترش وغلیظ بود چندقاشق آب انارملس به آن اضافه کنید :◊:
گردوی خوردشده :◊: یک فنجان
نعنا خشک :◊: 2 قاشق غذا خوری
آویشن خشک :◊: 1 قاشق غذا خوری
پودر گلپر :◊: 1 قاشق غذا خوری
:◊: از سبزیهای معطر نظیر گشنیز و جعفری و چوچاق هم می توان استفاده کرد :◊:
طرز تهیه زیتون پرورده:
گردو را 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
زیتون بدون هسته را حلقهحلقه میکنیم.
سپس زیتون را با گردوی چرخ شده و رب انار و سیر رنده شده را داخل ظرف ریخته وخوب مخلوط کنید.
بعد به آن آویشن وگلپپر اضافه کنید.