تفریحی

بایگانی

طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی

طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی:

زیتون پَرورده، گونه‌ای خوراک تهیه‌شده از زیتون و مواد دیگر است.

زیتون پرورده ویژه استان های گیلان و زنجان و علی الخصوص شهرستان های رودبار زیتون و طارم می باشد.در گیلان از زیتون پرورده بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده می‌کنند.

طرز تهیه زیتون پروده,روش درست کردن زیتون پرورده,زیتون پرورده رودبار

در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه زیتون پرورده را آموزش دهیم:

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده:

زیتون سبز بی هسته  :◊: نیم کیلو گرم

  :◊: اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید  :◊:

  :◊: اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن ها گرفته شود  :◊:

رب انار  :◊: یک فنجان

آب انار  :◊: 2 قاشق غذا خوری

  :◊: اگررب انارشما ترش وغلیظ بود چندقاشق آب انارملس به آن اضافه کنید  :◊:

گردوی خوردشده  :◊: یک فنجان

نعنا خشک  :◊: 2 قاشق غذا خوری

آویشن خشک  :◊: 1 قاشق غذا خوری

پودر گلپر  :◊: 1 قاشق غذا خوری

  :◊: از سبزیهای معطر نظیر گشنیز و جعفری و چوچاق هم می توان استفاده کرد  :◊:

طرز تهیه زیتون پرورده:

گردو را 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.

زیتون بدون هسته را حلقه‌حلقه می‌کنیم.

سپس زیتون را با گردوی چرخ شده و رب انار و سیر رنده شده را داخل ظرف ریخته وخوب مخلوط کنید.

بعد به آن آویشن وگلپپر اضافه کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی