آموزش و طرز تهیه ناگت مرغ بسیار خوشمزه همراه با پنیر پیترا و سیر
- چهارشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۴۵ ق.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه ناگت مرغ:
ناگت یکی از انواع غذاهای آمریکایی است که می توان آن را با هر نوع گوشتی تهیه کرد.
ناگت مرغ یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیهاش سینه مرغ را چرخ کرده،
در آرد سوخاری میغلتانند و سپس در روغن سرخ کرده و یا تنوری میکنند.
ناگت مرغ برای افرادی که فشار خون دارند بسیار مناسب است و
برای طبخ این نوع غذا برای این دسته از افراد باید ناگت را کم نمک طبخ کنید.
««انسان شاد»» آموزش آشپزی و تغذیه
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ:
گوشت مرغ چرخ شده :◊: نیم کیلوگرم
پیاز رنده شده :◊: 1 عدد
سیر :◊: 3 حبه
:◊: بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید :◊:
جعفری خرد شده :◊: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده 1 :◊: لیوان
زرد چوبه :◊: به مقدار لازم
طرز تهیه ناگت مرغ:
پنیر پیتزا و سیر و پیاز را به خوبی رنده کنید سپس مرغ چرخ کرده را در درون ظرف مناسبی بریزید
و سیر و پیاز و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به خوبی این مواد را باهم مخلوط کنید.
تا مواد ناگت مرغ به شکل چسبنده در آیند سپس به مدت ده دقیقه مواد را در درون یخچال قرار دهید.
:◊: می توانید این مواد را در درون غذا ساز نیز بریزید و به مدت 2 دقیقه این مواد را در درون غذا ساز باهم مخلوط کنید. :◊:
تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید و آن ها را به خوبی هم بزنید.
ناگت را از درون یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مواد را بردارید و به فرم دلخواهتان مواد ناگت را فرم دهید .