تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و بسیار لذیذ


طرز تهیه کشک بادمجان سنتی :


طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

کشک و بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است.

این غذا معمولا همراه با نان خورده می‌شود.

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .

برخی از خواص بادمجان:

بادمجان به علت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است

بادمجان برطرف کننده یبوست است .

بادمجان مقوی معده است .

مضرات بادمجان:

بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی که  بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد

زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:

بادمجان :◊: 6 عدد

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 3 حبه

:◊: میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. :◊:

نعناع داغ :◊: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کشک بادمجان:

بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید .روی بادمجون‌ها نمک می‌ پاشیم و می‌ذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخی‌شون بره.

  در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید، بعد با آب سرد می‌شوریمشون.

توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.

هنگامی که بادمجان ها سرخ شدند آن ها را با یک لیوان آب بپزید تا کاملا نرم شوند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی