تفریحی

بایگانی


طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا مخصوص مهمانی:


توپک مرغ پنیری,طرز تهیه توپک مرغ پنیری ,روش پخت مرغ پنیری

آموزش آشپزی

 مواد لازم توپک مرغ پنیری:برای 5 نفر

سینه مرغ چرخ شده  :◊:  1 عدد

جعفری خرد شده  :◊:  1 پیمانه

پنیر پیتزا  :◊:  2 پیمانه

زردچوبه  :◊:  نصف قاشق چایخوری

زعفران آب کرده   :◊:  1 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه توپک مرغ پنیری :

برای تهیه توپک مرغ پنیری در شروع کار سینه مرغ را چرخ میکنیم و جعفری خرد شده و زعفران را با هم مخلوط می کنیم.

و خوب ورز میدهیم . به اندازه یک توپ کوچک از مخلوط مرغ را برداشته و کف دست پهن می کنیم.

مقداری پنیر پیتزا وسط آن می گذاریم و مرغ را روی پنیر جمع می کنیم تا مرغ روی پنیر را کاملا بپوشاند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی