تفریحی

بایگانی


دستور پخت آبگوشت سنتی یا دیزی مخصوص مهمانی های صمیمی

آبگوشت(شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.

در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده می‌شود.

دستور پخت آبگوشت سنتی یا دیزی,طرز تهیه آبگوشت,آبگوشت

آموزش آشپزی

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت یا دیزی :

گوشت گوسفندی با استخوان و چربی :◊:نیم کیلو گرم

لوبیا سفید :◊: نصف پیمانه

نخود :◊: نصف پیمانه

پیاز :◊: 1 عدد بزرگ

گوجه‌فرنگی :◊: 2 عدد

سیب‌زمینی :◊: 4 عدد کوچک

طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی:

حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید و مرتب آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

:◊:اگر خیس کردن حبوبات را فراموش کرده‌ایدیا زمان کافی برای انجام این کار نداشتید، حبوبات را کمی بجوشانید و کف حاصل از پخت آن را بگیرید:◊:

گوشت، حبوبات، پیاز و گوجه که به صورت 4 قاچ برش زده‌اید را در ظرف پخت مورد نظر قرار دهید

و مقداری در حدود 6 برابر حجم مواد به آن آب اضافه نمایید.

:◊:کل آب موردنیاز برای پخت را ابتدا اضافه کنید،دراین صورت مزه‌ آبگوشت بهتر خواهد شد؛امااگر احتیاج به اضافه کردن آب بود، از آب جوش استفاده کنید:◊

نکاتی که به هنگام تهیه آبگوشت یا دیزی بهتر است بدانید:

بهترین گزینه برای گوشت مصرفی در تهیه آبگوشت، گوشت گردن گوسفندی است که علاوه بر لطیف و لذیذ بودن از مقدار مناسبی چربی برخوردار می‌باشد.

همچنین در تهیه این خوراک از گوشت با استخوان (قلم) گوسفندی و گوساله بسته به ذائقه خود می‌توانید استفاده نمایید.

اگر از دنبه در آبگوشت استفاده می‌کنید در پایان پخت آن را با نمک و پیاز بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید.

حبوبات را به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید. به این ترتیب نفخ آن‌ها تا حدودی کاهش خواهد یافت.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی