طرز تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و بو برای 100 نفر
- جمعه, ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۰۵:۵۷ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه خورشت قیمه نذری :
آموزش انواع خورشت در سایت انسان شاد
مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه نذری:(برای 100 نفر)
گوشت قیمه ای گوسفند :◊: هفت کیلوگرم
رب گوجه فرنگی :◊: یک و نیم کیلوگرم
لپه :◊: سه و نیم کیلو گرم
برنج :◊: پانزده کیلوگرم
پیاز خیلی درشت :◊: هشت کیلوگرم
طرز تهیه خورشت قیمه نذری:
برای آماده کردن خورش قیمه اولین کار پختن لپه آن است.
حین پخت لپه کف روی آب را مرتب بردارید و بیرون بریزید .
برای امتحان پخت لپه یک عدد لپه را بین دو انگشت قرار داده و فشار دهید اگر له نشود و خیلی هم سفت نباشد ، یعنی میزان پخت آن کامل است .
وقتی از پخت لپه مطمئن شدید ، آن را داخل آبکش ریخته و روی ان هم آب سرد بریزید.
نکاتی برای خوشمزه شدن خورشت:
:◊: لیمو امانی انتخاب کنید که رنگ پوست آن روشن باشد . :◊:
:◊: لیمو امانی بایستی پوست نازکی داشته باشد :◊:
:◊: اگر در حین پخت گلاب و دارچین را اضافه کنید عطر و بوی اصلی آن از دست می رود :◊