تفریحی

بایگانی

طرز تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و بو برای 100 نفر


طرز تهیه خورشت قیمه نذری :


طرز تهیه خورشت قیمه نذری ,روش پخت خورشت قیمه,نکات مهم در پخت خورشت

 

آموزش انواع خورشت در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه نذری:(برای 100 نفر)

گوشت قیمه ای گوسفند :◊: هفت کیلوگرم

رب گوجه فرنگی :◊: یک و نیم کیلوگرم

لپه  :◊:  سه و نیم کیلو گرم 

 برنج :◊: پانزده کیلوگرم

 پیاز خیلی درشت   :◊:  هشت کیلوگرم

طرز تهیه خورشت قیمه نذری:


برای آماده کردن خورش قیمه اولین کار پختن لپه آن است.

حین پخت لپه کف روی آب را مرتب بردارید و بیرون بریزید .

برای امتحان پخت لپه یک عدد لپه را بین دو انگشت قرار داده و فشار دهید اگر له نشود و خیلی هم سفت نباشد ، یعنی میزان پخت آن کامل است .

وقتی از پخت لپه مطمئن شدید ، آن را داخل آبکش ریخته و روی ان هم آب سرد بریزید.

نکاتی برای خوشمزه شدن خورشت:


 :◊: لیمو امانی انتخاب کنید که رنگ پوست آن روشن باشد . :◊:

 :◊: لیمو امانی بایستی پوست نازکی داشته باشد :◊:

 :◊: اگر در حین پخت گلاب و دارچین را اضافه کنید عطر و بوی اصلی آن از دست می رود :◊

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی