طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت
- پنجشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۳۵ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه آش رشته با پیاز داغ
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه آش رشته با پیاز داغ
لوبیا چیتی :◊: 1 لیوان
نخود :◊: 1 لیوان
عدس :◊: 1 لیوان
لوبیا سفید :◊: 1 لیوان
آرد گندم :◊: قاشق غذاخوری
رشته آش :◊: 600 گرم
پیاز داغ :◊: 1 لیوان
طرز تهیه آش رشته
حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
آنها را با آب بر روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.بعد از این که کاملا پخته شدند سبزی را به آنها اضافه میکنیم .
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.