تفریحی

بایگانی

طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه و عالی:

طرز تهیه باقلاقاتوق,روش پخت باقلاقاتوق,باقلاقاتوق

آموزش آشپزی

باقلا قاتوق نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به ‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. این غذا از لوبیارشتی

 (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً بابرنج که بصورت کته تهیه شده خورده می‌شود.

پاچ باقلا که به آن باقلا رشتی هم میگویند از نظر ظاهری خیلی شبیه لوبیا سبز و لوبیا چیتی است.

فقط در استان سر سبز گیلان این باقلا در دو فصل بهار و پاییز بعمل می آید.

با این باقلا، خورش معروف خوشمزه و پر طرفدار گیلانی ها یعنی باقلاقاتوق (باقلا خورش) درست میکنند.

مواد لازم برای باقلاقاتوق:

باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی) :◊: 2 لیوان

تخم مرغ :◊: 2 عدد

:◊: می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد :◊:

شوید خشک :◊: 2  قاشق غذاخوری

:◊: می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد :◊:

طرز تهیه باقلاقاتوق:

ابتدا باقالی خشک را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و 2 بار بار آب آن را تعویض کنید.

سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید.

سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد باقالی ها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود.

سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.

:◊: اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید. :◊:

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی