خواص درمانی دمنوش گیاهی آویشن و طرز تهیه دمنوش
- سه شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۱۹ ب.ظ
- ۰ نظر
دمنوش آویشن
آموزش آشپزی
آویشن طبیعت گرم دارد.
طرز تهیه دمنوش آویشن:
یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
نکته:
ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.
خواص درمانی آویشن:
نوشیدن چای آویشن همزمان با آغاز فصل پاییز نه تنها میتواند مقاومت بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی بیشتر کند بلکه میتواند روند درمان سرماخوردگی را نیز تسریع کند.
در برخی از متون طب سنتی به خواص نوشیدن دمنوش آویشن برای کنترل میزان قند خون به عنوان یک درمان جانبی نیز اشاره شده است.
موارد استفاده دم کرده آن به هضم غذا کمک می نماید و ضد سرفه و خلط آور است و در برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی استفاده می گردد.
آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. اگر ۵ تا ۱۰ گرم اویشن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس و کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک موثر واقع خواهد شد.
آویشن ضد تشنج وضد صرع و ضد نفخ هم است و برای تقویت بینایی و معده مفید است.
برای جلوگیری از ریزش مو ۲۰ گرم اویشن را در یک لیتر آب جوشانده آن را هرچند روز یک بار به سر بمالید.