آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده
- سه شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۲۲ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی:
تخم مرغ :◊: 3عدد
آرد سفید :◊: 2 پیمانه
شیر :◊: 1 پیمانه
شکر :◊: 1 پیمانه
روغن مایع :◊: نصف پیمانه
ماست :◊: نصف پیمانه
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک یزدی:
برای تهیه کیک یزدی تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و مدت 5 دقیقه کاملا مخلوط میکنیم تا تخم مرغ ها کرم رنگ شوند.
سپس شکر را به آن اضافه میکنیم و ظرف را در تماس با آب گرم قرار میدهیم تا شکر در مایع حل شود.
وقتی کاملا با هم مخلوط شدن از ظرف آب گرم آن را خارج نموده.
ماست و روغن و گلاب را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم.