آموزش و طرز تهیه کیک عسلی خانگی بسیار مقوی و لذیذ
- دوشنبه, ۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش و طرز تهیه کیک عسلی خانگی بسیار مقوی و لذیذ
مواد لازم برای تهیه کیک عسلی:
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آرد سفید :◊: 3 لیوان
عسل :◊: نصف لیوان
شکر :◊: 1 پیمانه
کره :◊: 200 گرم
پوست لیمو ترش :◊: 1 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین :◊: 4 قاشق چایخوری
گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهبه کیک عسلی:
ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا نرم شوند.
زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا میکنیم و در ظرفی جدا می ریزیم.
سفیده ها را با استفاه از همزن برقی خیلی خوب هم میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر شود.
زرده ها را نیز با همزن خیلی خوب میزنیم تا کرم رنگ شوند.سپس کره و شکر را به زرده ها اضافه می کنیم.
عسل و پوست لیموی رنده شده و دارچین و گلاب را به مواد اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا مایه صاف و یکدست شود.
آرد را با بکینگ پودر 3 بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم .
سفیده تخم مرغ ها را نیز در انتها به مایه کیک اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا پف کیک نخوابد.
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود.
- ۹۵/۰۸/۱۰