تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه کیک عسلی خانگی بسیار مقوی و لذیذ

آموزش و طرز تهیه کیک عسلی خانگی بسیار مقوی و لذیذ

طرز تهیه کیک عسلی,آموزش پخت کیک عسلی

مواد لازم برای تهیه کیک عسلی:

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آرد سفید :◊: 3 لیوان

عسل :◊: نصف لیوان

شکر :◊: 1 پیمانه

کره :◊: 200 گرم

پوست لیمو ترش :◊: 1 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین :◊: 4 قاشق چایخوری

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهبه کیک عسلی:

ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا نرم شوند.

زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا میکنیم و در ظرفی جدا می ریزیم.

سفیده ها را با استفاه از همزن برقی خیلی خوب هم میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر شود.

زرده ها را نیز با همزن خیلی خوب میزنیم تا کرم رنگ شوند.سپس کره و شکر را به زرده ها اضافه می کنیم.

عسل و پوست لیموی رنده شده و دارچین و گلاب را به مواد اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا مایه صاف و یکدست شود.

آرد را با بکینگ پودر 3 بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم .

سفیده تخم مرغ ها را نیز در انتها به مایه کیک اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا پف کیک نخوابد.

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود.

  • mahmod mousavi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی