تفریحی

بایگانی

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم در حین پخت و سس مخصوص روی کباب


طرز تهیه کباب ترش,روش پخت کباب ترش,کباب ترش

کباب ترش  کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود، این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب ترش: برای دو نفر

گوشت راسته گوسفند یا گوساله :◊: نیم کیلوگرم

گردوی آسیاب شده :◊:  2 قاشق غذاخوری

رب انار :◊: 3 قاشق غذاخوری

سبزی مخصوص کباب (چوچاق:سبزی محلی مخصوص شمال ایران) :◊: 2  قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب ترش:

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و فلفل و روغن در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.

نمک را اینجا اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می شود.

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و مجددا در یخچال میگذاریم

سس لذیذ کباب ترش:

برای درست کردن این سس کافی است گردوی چرخ شده، رب انار رقیق شده، کمی فلفل و گلپر را با یکدیگر ترکیب کرد

نکات پخت کباب ترش:

-در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید.

-اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی